انواع ایمپلنت آلمانی ؟
آلمان بزرگترین تولیدکننده اروپا و چهارمین تولیدکننده در جهان است. این کشور در حملونقل، محصولات شیمیایی و تجهیزات الکترونیک در جهان مطرح است. آلمان در ساخت ایمپلنتهای دندانی باکیفیت نیز در جهان جز بهترینها بوده و تولیدکنندگان ایمپلنت آلمانی همیشه پیشتاز بودهاند.
ایمپلنت دندان یکی از بهترین روشها برای جایگزینی دندان از دست رفته است. اما برای کاشت دندان باید به فاکتورهای مختلفی توجه داشت تا بعد از جراحی با عوارض جدی روبرو نشوید. علاوه بر مهارت و تجربه دندانپزشک، کیفیت و نوع ساخت ایمپلنت اهمیت زیادی دارد.
در ادامه رایجترین ایمپلنتهای آلمانی که در ایران استفاده میشوند، ذکر کرده و سطح کیفیت و قیمت هر یک از آنها را توضیح میدهیم.
. ایمپلنت آلمانی ICX
ایمپلنت ICX توسط شرکت Medentis Medical GmbH ساخته میشود. در ساخت این ایمپلنتها از تکنولوژی پیشرفته استفاده شده، اما قیمت مقرونبهصرفهای دارد. برای طراحی و ساخت ایمپلنتهای این شرکت پزشکان، تکنسینهای دندانپزشکی و دانشمندان دانشگاههای مطرح فعالیت داشتهاند.
در ساخت ایمپلنتها از موادی استفاده شده است که هیچگونه آلرژی ایجاد نمیکند. شکل مخروطی آن باعث میشود، تحرک ایمپلنت به حداقل برسد. ایمپلنت ICX استحکام بسیار زیادی داشته و احتمال شکستن آن خیلی کم است. پوشش آن آبدوست بوده که باعث کاهش طول دوره بهبودی میشود.
۲. ایمپلنت آلمانی General
شرکت ایمپلنت جنرال در سال ۱۹۹۸ در آلمان تاسیس شد. بیش از ۸ مدل ایمپلنت در این شرکت ساخته شده است. ایمپلنت جنرال شکل مخروطی داشته و داخل استخوان کمترین تحرک را دارد. در بسیاری از کشورهای پیشرفته دندانپزشکان از ایمپلنت آلمانی جنرال استفاده میکنند.
3. ایمپلنت آلمانی DRS (Ratio)
ایمپلنت Ratio یکی از انواع ایمپلنت آلمانی است که بسیاری از دندانپزشکان از آن استفاده میکنند. بیش از ۲۰ سال است که ایمپلنتهای Ratio در سطح جهانی استفاده میشوند و بیش از ۱۲ مدل ایمپلنت با شکل مخروطی و مستقیم در این شرکت ساخته میشود. پیشرفتهترین ایمپلنت برند Ratio سطح سرامیکی داشته که کیفیت و استحکام بسیار بالایی دارد.
4. ایمپلنت bego آلمان
ایمپلنت آلمانی Bego در سال ۱۸۹۰ در آلمان تاسیس شد. در بیشتر از ۸۳ کشور دنیا از این ایمپلنت برای کاشت دندان استفاده میشود. این شرکت پیشرفتهای زیادی در ساخت ایمپلنت دارد. ایمپلنت Bego همانند بسیاری از برندهای آلمانی به شکل مخروطی طراحی میشود. این شکل باعث عدم تحرک ایمپلنت داخل استخوان شده و بسیاری از عوارض را کاهش میدهد.
۵. ایمپلنت آلمانی Argon
برند Argon در ساخت ایمپلنتهای مخروطی پیشتاز بوده و به همین دلیل شهرت زیادی دارد. این شرکت تمامی سیستمهای ایمپلنت و پیوند آلوژنیک را منحصرا در آلمان تولید میکند. Argon در کیفیت و ایمنی مطرح بوده و تستهای مختلفی برای بارگذاری و اتصال ایمپلنت به اباتمنت انجام میدهد.
ایمپلنتهای مخروطی این شرکت شیب ۱٫۵ درجه داشته که باعث تناسب نیرو میشود. این شرکت همچنین در ساخت ایمپلنتهای دیجیتال و بهینهسازی آنها اقدامات موثری انجام داده است.
۶. ایمپلنت آلمانی Xive
ایمپلنت آلمانی Xive یکی از انواع روکش ایمپلنت است که در بسیاری از کشورها مورداستفاده قرار میگیرد. این شرکت بیش از ۱۰۰ سال است که در زمینه کاشت دندان فعالیت میکند. ایمپلنت Xive هم بهصورت ایمپلنتهای معمولی دومرحلهای و هم بهصورت ایمپلنت پانچ تولید میشود. ایمپلنت XiVE ۳.۰ برای افرادی که مشکلات استخوان داشته یا دندانهای جلویی را ازدستدادهاند، استفاده میشود.
برند آلمانی Xive از جنس تیتانیوم خالص بوده و هیچگونه واکنش آلرژیک ایجاد نمیکند. سطح این ایمپلنتها متخلخل بوده و باعث همجوشی بهتر استخوان با ایمپلنت میشود. این شرکت به زیباییشناسی نیز توجه ویژهای داشته و روکشهایی طراحی میکند که بسیار شبیه به دندان طبیعی باشد.
ایمپلنت آلمانی Xive جز ایمپلنتهای گران محسوب میشود. این نوع ایمپلنتها کیفیت و استحکام بسیار بالایی داشته و بهخوبی با استخوان فک ادغام میشوند. بسیاری از دندانپزشکان خاطرنشان میکنند که این ایمپلنت در ۹۹.۶% موارد درمان موفقیتآمیزی ارائه داده و یکی از راحتترین ایمپلنتها حین جراحی است.
۷. ایمپلنت آلمانی Alphatech
یکی از بهترین انواع ایمپلنت آلمانی برند Alphatech است. ایملپنتهای Alphatech از تیتانیوم خالص درجه ۴ و ۵ ساخته میشود. پایه آنها ششضلعی بوده و بدون تحرک درون استخوان قرار میگیرند. در سال ۲۰۱۱ این شرکت از سیستم زاویهبندی استفاده کرد. این سیستم باعث میشود، بتوان حداقل ۴ ایمپلنت در فک پایین و ۶ ایمپلنت در فک بالا قرار داد.
۸. ایمپلنت آلمانی Ritter
سیستم ایمپلنت آلمانی Ritter در عین ساده بودن بسیار پیشرفته است. آنها از جنس تیتانیوم درجه ۵ با کیفیت بالا ساخته شدهاند. لازم به ذکر است، درجه ۵ به معنای کیفیت پایین یا بالای ایمپلنت نیست. در هرکدام از گریدها تیتانیوم با مواد خاصی ترکیب شده است تا بهترین متریال تولید شود.
در این شرکت ایمپلنتها تحت فرایند سندبلاست قرار میگیرند. این فرایند تفاوت زیادی ایجاد کرده و باعث میشود، پروتئینهای پلاسما و خون در ریز منافذ ایمپلنت جمع شوند. در نتیجه پیوند با استخوان و بهبودی سریعتر اتفاق میفتد.